Selasa, 22 April 2014

Tonic Vivic

Assalamualaikum wrh wbrkt & Salam Sejahtera:)

Hari ni menghayati jus sayuran dan buahan anggur dan lobak unggu saya teringat Sirap Merah Shaklee VIVIX......warna yang merah batu menawan dan rasa masam manis seperti ribena..penuh dengan khasiat anti penuaan...sangat sesuai kepada yang mementingkan kesihatan jangka panjang..selain awet muda;)Apa itu Vivix?


Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix® mengandungi campuran unik botani 
Kesemua tumbuhan di atas kaya dengan polifenol. 


Apa tu Polifenol?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.
Kebaikan Vivix
VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.


Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA.


Pengambilan Tonic Vivix


Cukup 1 sudu kecil sehari selepas sarapan


Pengambilan air masak putih amat digalakkan sehingga 3liter ya
Kepada yang sukar untuk mengambil banyak jenis vitamin kenapa tidak mencuba VIVIX yang kaya dengan pelbagai khasiat.Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit” 

Saya adalah pengedar sah Shaklee. Berminat untuk berkongsi pengalaman mengamalkan produk ini Jom hubungi saya:)Dyan Health Care
sms:
email:rodan9381@gmail.com
fb:dyan health care
Id
1110254

Tiada ulasan:

Catat Ulasan