Khamis, 27 Februari 2014

Rawatan Rambut Gugur Dengan ZinC Complex & ProSante

Assalamualaikum wrh wbrkt & Salam Sejahtera:)







MASALAH RAMBUT GUGUR
  1. Revitalizing Shampoo
  2. Lightweight Conditioner
  3. Nourishing Scalp Treatment
*Set ini boleh digunakan secara harian.
*Untuk kesan yang lebih Optimum elok ditambah dengan pengambilan Zinc Complexyang boleh menghalang rambut gugur & ESP yang menggalakkan pertumbuhan rambut.


MASALAH KELEMUMUR
  1. Purifying Shampoo
  2. Replenishing Conditioner
  3. Nourishing Scalp Treatment
*Set ini untuk kegunaan 1-2 kali seminggu, bukan harian.


Revitalizing Shampoo

  1. Melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
  2. Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
  3. Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya
Purifying Shampoo
  1. Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
  2. Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
  3. Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur
Replenishing Conditioner
  1. Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
  2. Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
  3. Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi
Lightweight Conditioner
  1. Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
  2. Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat
  3. Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus
Nourishing Scalp Treatment
  1. Menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
  2. Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  3. Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
  4. Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya.
  5. Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak.
  6. ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.

“Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit” 

SMS/WHATSAPP untuk pertanyaan 





Dyan Shaklee


0192975492/818051009381


email


rodan9381@gmail.com


fb


dyan_vs_andy@yahoo.com




Selasa, 25 Februari 2014

GLA Complex membantu menstabilkan hormon wanita










Berminat sila hubungi:)

Dyan Shaklee
sms/whatApp
0192975492/818051009381
email
rodan9381@gmail.com
FB
dyan_vs_andy@yahoo.com





Vitamin C-Chewable Vita-C Plus baik semasa influenza

Assalamualaikum wrh wbrkt & Salam Sejahtera:)

Mencari vitamin C untuk kanak-kanak. Shaklee ada cadangan vitamin C ini amat digemari oleh Dyan.

Setelah mengamalkannya alhamdulilah dengan izin Allah selesama, batuk sudah beransur pulih.







Kebaikan vitamin C dalam Chewable Vita C Shaklee

Chewable Vita C Shaklee telah mengalami revolusi baru apabila formulasinya ditingkatkan dengan tambahan Bioflavanoid Complex. Kini ia menjadi supplement vitamin C paling lengkap di pasaran. Ia sekarang menggunakan nama baru iaitu Chewable Vita C Plus.

Menariknya Chewable Vita C ini bukan sahaja boleh dinikmati oleh kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas tetapi turut boleh dinikmati oleh orang dewasa yang tidak suka vitamin berbentuk pil yang perlu ditelan dengan air. Mudah sahaja untuk makan Chewable Vita C ni. Hanya perlu hisap atau kemam sahaja di dalam mulut.




Secara asasnya kebaikan Chewable Vita C ini sama dengan Sustained Released Vita C. Apa kebaikannya? Jom kita baca!


  1. Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh
  2. Antioksidan penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan
  3. Chewable Vitamin C Shaklee menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat
  4. Meningkatkan sistem imun tubuh
  5. Sangat sesuai untuk orang sukar atau tidak suka makan pil atau tablet
  6. Rasa oren semulajadinya sangat selamat untuk kanak-kanak dan orang dewasan
  7. Tidak mengandungi sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan
  8. Tabletnya lebih kecil dari SR Vitamin C Shaklee jadi mudah untuk makan atau telan
  9. 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren iaitu bersamaan 100mg
  10. Manfaat Vitamin C Sangat bagus untuk menjaga kecantikan kulit dan awet muda 



Keistimewaan Chewable Vita C

  1. Rasa Chewabe Vita C tak pahit dan masam macam SR Vitamin C shaklee
  2. Boleh buka sebotol demi sebotol untuk menjaga kesegaran vitamin
  3. Boleh makan ikut pilihan masa sendiri (contoh 3 biji lepas sarapan, 2 biji lepas makan malam)
  4. Boleh kongsi dengan anak-anak berusia empat tahun dan ke atas  juga




Vitamin C Mudah Rosak disebabkan:
  1. Mudah musnah oleh pencemaran udara dan air. Perokok yang merokok sekotak rokok sehari membakar 500mg vitamin C dalam tubuh.
  2. Mudah musnah disebabkan stress (tekanan) - fizikal dan mental
  3. Mudah termusnah oleh oksigen. Pendedahan buah-buahan dan sayuran yang telah dipotong dan dibiar terdedah terlalu lama pada udara sebelum digunakan akan mengurangkan kandungan vitamin C. Selain itu, memasak terlalu lama @ suhu tinggi juga merosakkan vitamin C dalam makanan



Keperluan Vitamin C dalam badan kita:
  1. Membantu meningkatkan antibodi dalam tubuh supaya sistem imun tubuh lebih tinggi
  2. Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam
  3. Menguatkan struktur gigi dan gusi
  4. Perokok @ mereka yang bergaul dengan perokok memerlukan vitamin C
  5. Membina kolagen (sebagai bahan pengikat/pelekat) dalam membinan dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan
  6. Pengambilan vitamin C yang mencukupi dalam diet seharian dapat mengurangkan risiko tekanan darah tinggi
  7. Membantu proses penghadaman & penyerapan zat besi
  8. Individu yang sering stress (tertekan), penat, letih, lesu serta sibuk dengan urusan harian memerlukan vitamin C. Pengambilan vitamin C yang mencukupi dapat membantu mengembalikan hormon stress (hormon yang melawan stress)
  9. Bertindak sebagai anti kimia yang menjadi racun dalam tubuh seperti nitrates dan nitrites
  10. Memberi perlindungan terhadap penyakit jantung dan mengehadkan 'oxidation' terhadap kolestrol jahat
  11. Membentuk Sel-sel darah yang baru (setiap 3 bulan darah dalam badan akan bertukar)
  12. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi.
  13. Membantu dalam proses pemulihan kudis
  14. Pengambilan vitamin C sebanyak 1000-5000mg sehari dapat mengurangkan risiko /melawan penyakit barah seperti kanser oral cavity, kanser kerongkong, kanser saluran penghadaman, kanser serviks, kanser usus besar (rektum), kanser payudara dan kanser paru-paru
  15. Bertindak sebagai "Protector Gate" - setiap masa mesti berada dalam badan kerana sifat vitamin C adalah larut air.






Berminat sila hubungi:)

Dyan Shaklee
sms/whatApp
0192975492/818051009381
email
rodan9381@gmail.com
FB
dyan_vs_andy@yahoo.com


Selasa, 18 Februari 2014

Vita C Plus-Sustained Release


Assalamualaikum wrh wbrkt &  Salam Sejahreta,

Hari ini Dyan Shaklee ingin berkongsi rahsia kesihatan yang boleh membantu kita mengurangkan penyakit demam, batuk dan selsema di samping boleh mencantikkan kulit juga.


Jom kita lihat info Vita C Plus

Kredit to:http://rindubertaut.blogspot.jp/

Setelah 1 tahun Vitamin C Sustained tidak dikeluarkan...Kini Ia Kembali lagi...!!!!
Sememangnya ia mendapat permintaan ramai... selain tu juga vitamin C Sustained juga telah mencetuskan satu Fenomena... menjadi Kegilaan ramai gitu......
Nak tahu tak ...Apa perbezaan Vitamin C Shaklee dengan keluaran produk lain.....

1. Setiap tablet vitamin c mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya...
2. Ujian Klinikal membuktikan Vitamin C di dalam 2 tablet Vitamin Shaklee ( didalam jurang masa 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam.




MANFAAT UTAMA : 

Membentuk Kolagen- Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.
Memperbaiki Simptom Pendarahan -Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulihdari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

✿Peningkatan Sistem Imun 
- Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu seldarah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkansimptom selsema.
Memerangi kanser 
- Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh
dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia
berbahaya dari tubuh dgn berkesan.
✿Mencantikkan Kulit 
- Pengambilan Vitamin C hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan
penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama
kejadian jeragat
Memperbaiki Insomnia 
- Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.
✿Mengekalkan kolestrol sihat 
- ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang
sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.


 PETIKAN DARI MAJALAH MINGGUAN WANITA:


Berminat dengan Vit C Plus
Boleh hubungi Dyan Shaklee
0139399831(Melaka, Malaysia)
+818051009381 (Nagoya, Jepun)

ID:1110254

Jadual Makanan Tambahan Shaklee yang berkesan

Assalamualaikum wbrkt & Salam Sejahtera semua...

Ramai tertanya-tanya mengapa mengambil supplement agak lama tetapi tidak menjanjikan keberkesanan yang optimum...

Kita perlu ada ilmu sebelum mengambil/mengamalkan sesuatu produk supplement khasnya produk Shaklee👍

Ayoh kita tengok bagaimana aturan jadual pengambilan yang berkesan selain tip cadangan dan larangan...moga bermanafaat.


1. Vita Lea:


1-2 biji sehari, selepas makan, best taken after breakfast and dinner. Best taken with vitamin C.



p/s: tak sesuai di ambil bersama minuman/makanan bersusu


2. Vita C :


 1-2 biji sehari, selepas makan, best taken after breakfast and dinner. Best taken with vitalea.



3. B complex :


1biji sehari selepas makan, best taken after breakfast



p/s : kalau nak tambah selera bagi sebelum makan


4. Zinc complex:


1biji sehari sebelum makan



5. Alfalfa :


2-4 biji permulaan, jika masih tidak dapat hasil yang di ingini, boleh naikkan dose sedikit2 sampai 10 biji sekali makan. p/s: awas kena monitor najis baby selalu, sbb takut ada baby tak tahan and dpt cirit.



6. ESP:


sehari tidak boleh lebih 3 sudu besar, terpulang nak minum sekali gus atau nak bahagi 3. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran mcm milo/horlicks etc. Sekali bancuh dlm 250-300ml air ikut suka pekat mana..



p/s: tidak boleh di bancuh dengan air panas mendidih, kerana ia boleh rosakkan struktur protein. Jangan ambil esp bersama teh atau kopi kerana ia mengganggu penyerapan vitamin.
7. Ostematrix:


2 biji sekali makan, 2 kali sehari. ambil lepas breakfast and dinner.(total 4 biji sehari).



8. Omega:


1-2 biji sekali makan sekali sehari. Jika kanak-kanak boleh pecahkan sebiji dlm bubur/susu seminggu 2-3kali.



9. Lecithin :

3biji sekali makan dua kali sehari. (total 6 biji sehari)



10. Garlic:


2 biji sehari sekali makan.



11. GLA:


2biji sehari sekali makan. Setiap hari walaupun haid. Berhenti jika hamil.



12. Collagen:


satu hari 1 sachet



13.Vita E:


1 biji sehari sblm tidur



14. AJHT:


2 biji sehari after food



15. Chewable Vita C plus (100mg):


Ambil sebiji sehari Untuk budak setahun ke atas. Kalau dewasa ambil 3-5 biji sehari, mesti dihisap bukan ditelan sekali gus.



16.Mealshake:


Setengah sudu teh sehari untuk budak setahun ke 3tahun. Selepas 3 tahun boleh bagi satu sudu teh sehari. Dibancuh ke dalam minuman mereka. Jangan guna air panas mendidih. Beri anak minum air yang banyak untuk elak sembelit. Dewasa: Sehari tidak lebih 4 sudu besar. Sekali bancuh 1-2 sudu besar bancuh bersama minuman kegemaran/ESP/PD



17. Performance Drink :



Sekali bancuh 3 sudu besar utk dewasa. Untuk kanak-kanak 1 sudu besar. Bancuh bersama air sejuk/melashake/esp. Disarankan ambil sebelum, semasa dan selepas work out atau sewaktu bersahur/berbuka!



p/s : 

Jadual pengambilan vitamin ini adalah cadangan sahaja. Jadual boleh diubah mengikut kesesuaian masing-masing dan tiada masalah jika jadual diubah cuma perlu tahu vitamin yang sesuai diambil bersama dan vitamin yang perlu dielakkan diambil bersama. Yang penting kena ingat bahawa :



Ostematrix JANGAN AMBIL dengan Vitalea 


Vitalea JANGAN AMBIL bersama susu atau ESP

Alfalfa JANGAN AMBIL dengan Vita E


Jika berminat untuk mendapatkan produk Shaklee boleh hubungi


Dyan Health Care

sms/whatApp
0139399831 (Melaka,Malaysia)
+8180 5100 9381(Nagoya,Jepun)
ID:1110254 

Jumaat, 14 Februari 2014

B Complex with Folic Acid Murah

Mencari B Complex yang menjimatkan dan murah. 

Dyan Shaklee ada jawapannya, dengan pengambilan 1 tab B Complex dengan Folic Acid amat mencukupi bagi memberi tenaga seharian anda.

B Complex Shaklee boleh tahan selama 4 bulan. Jika berkongsi dengan pasangan boleh tahan sehingga 2 bulan harga tidak mahal kurang daripada RM60.00 sahaja.

Memang berbaloi dan menjimatka.




Apakah B Complex ?

B complex yang bagus spatutnya lengkap terdiri dari kumpulan lapan (8) vitamin B iaitu thiamin (B-1),riboflavin (B-2),niacin(B-3),pantothenic acid (B-5), pyridoxine (B-6), folic acid (B-9) and cobalamin (B-12) dan Biotin.

Apa kebaikan vitamin B complex sebenarnya?

Banyak keperluan vitamin B complex.. antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spina, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Vitamin B yang lebih baik mempunyai ciri2 berikut :
★ Sistem penyerapan bioaktif berpaten
★ Kesemua lapan jenis vitamin B yg diperlukan termasuk Biotin
★ Peningkatan penghantaran zat
★ Tablet mudah ditelan

Apa kelebihan vitamin B complex Shaklee?

Shaklee menghasilkan B complex dengan teknologi berpaten yang ekslusif. HANYA PADA B COMPLEX SHAKLEE.
Selain lengkap dengan lapan kumpulan vitamin B , vitamin B Complex Shaklee dilengkapi dengan Sistem penyerapan Boaktif Berpaten iaitu dikenali sebagai asid Folik, sejenis vitamin B yang tidak dapat diserap dengan mudah. Istimewanya B Complex shaklee, ia telah dihasilkan dengan suatu selaput asid folik yang unik untuk menjadikan zat tersebut lebih mudah diperolehi dan digunakan dalam badan.


Siapa sebenarnya yang perlu B complex?
Semua individu perlukan vitamin B terutama mereka yang...
  • Terdedah kepada sinaran matahari
  • Terdedah kepada tekanan kerja dan beban kerja yang banyak
  • Mereka yang mempunyai sakit kencing manis , tekanan darah tinggi, migraine
  • Mereka yang tidak dapat focus dalam pekerjaan yang dilakukan.
  • Mereka yang hendak menjaga kecantikan tubuh badan
  • Mereka yang nak nampak cantik dan muda
  • Mereka yang mengandung dan menyusukan anaknya
  • Wanita yang mengambil pil perancang

Berminat boleh hubungi Dyan Shaklee
sms/whatApp
0139399831 (Melaka,Malaysia)
+818051009380 (Nagoya, Jepun)
ID:1110254

Isnin, 10 Februari 2014

3 rakan sahabat baik-Sistem Pengurusan Berat Badan

Assalamualaikum wrh wbrkt & Salam Sejahtera semua,



Dyan Shaklee ingin berkongsi 3 produk Shaklee yang berkesan bagi membantu melaraskan berat badan ideal. 3 produk itu adalah Alfafa Complex, Lecithin dan Herb-LAx..



Jom kita lihat kebaikan 3 produk ini...




Alfafa Complex



Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.

  • Sumber semulajadi alfalfa.
  • Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi.


Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.



Lecithin



Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

yang mempunyai masalah 




Herb-Lax 

Makanan tambahan terhebat yang mempu membantu sistem perkumbuhan supaya sentiasa lancar. 

Manfaat Utama

  • Pembersihan najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut.
  • Memejalkan perut. 





* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi SID


Dyan Health Care

0139399831 (Melaka,Malaysia)

+818051009381 (Nagoya, Jepun)
Id:1110254

Chew Vita-C Plus (100mg)

Assalamualaikum wrh wbrkt & Salam Sejahtera,

Selsema,batuk,demam....datang lagi. Apa kata kita tambahkan vitamin c dalam diet harian bagi membantu penyembuhan dalam meningkatkan imunisasi badan dalam menentang penyakit.

Chew Vita-C Plus (100mg)



Supplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural – termasuklah Vitamin C.

Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas!

Dan, tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti Vitamin C yang sebenar. Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan Vitamin C sepenuhnya dan memelihara Vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!

Sememangnya Vitamin C Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. Semuanya natural!





Manfaat utama Vitamin C keluaran Shaklee:
a) Membentuk Kolagen
Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.
b) Memperbaiki Simptom Pendarahan
Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
c) Peningkatan Sistem Imun
Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.
d) Memerangi Kanser
Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan.
e) Mencantikkan Kulit
Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
f) Memperbaiki Insomnia
Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.
g) Mengekalkan Kolesterol Sihat
Ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi




Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka bertukar lah kepada Vita-C Shaklee! Cepat dapatkan Chew Vita-C Plus (100mg) 300 biji sekarang, sementara stok masih ada. Chew Vita-C Plus (100mg) juga mempunyai khasiat dan fungsi yang sama. Kedua-duanya mempunyai kandungan yang sama cuma Chew Vita-C Plus (100mg) mempunyai pertambahan Rose Hips Powder, juga salah satu sumber Vitamin C yang hebat. Ia juga dikatakan sebagai ‘stomach tonic’ kerana membantu mengubati ulser perut, diarrhea, sembelit dan sebagainya. Selain daripada itu ia turut bertindak terhadap kolesterol, diabetis, tekanan darah tinggi dan sebagainya.

Hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa. Anda juga boleh menggunakan ID saya untuk menikmati harga ahli di mana-mana cawangan Shaklee seluruh Malaysia.


Berminat dengan produk sila hubungi SID




Sms/whatApp

Dyan Health Care

0139399831 (Melaka,Malaysia)

+818051009381 (Nagoya,Jepun)

Id:1110254