Isnin, 10 Februari 2014

3 rakan sahabat baik-Sistem Pengurusan Berat Badan

Assalamualaikum wrh wbrkt & Salam Sejahtera semua,Dyan Shaklee ingin berkongsi 3 produk Shaklee yang berkesan bagi membantu melaraskan berat badan ideal. 3 produk itu adalah Alfafa Complex, Lecithin dan Herb-LAx..Jom kita lihat kebaikan 3 produk ini...
Alfafa ComplexSumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.

  • Sumber semulajadi alfalfa.
  • Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi.


Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.LecithinKolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

yang mempunyai masalah 
Herb-Lax 

Makanan tambahan terhebat yang mempu membantu sistem perkumbuhan supaya sentiasa lancar. 

Manfaat Utama

  • Pembersihan najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut.
  • Memejalkan perut. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.Berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi SID


Dyan Health Care

0139399831 (Melaka,Malaysia)

+818051009381 (Nagoya, Jepun)
Id:1110254

Tiada ulasan:

Catat Ulasan